... Wat is populair speelgoed op dit moment? - Beste Speelgoed

Kun jij het nog bijhouden wat op dit moment populair speelgoed is? Ik soms niet en ik heb er 3 thuiswonen. Als we net alle varianten van squishys in huis hebben dan worden ze alweer vervangen door de finger strings. (en waren dat niet die dingen waar wij vroeger ook mee speelde?)

Populair speelgoed

Trends en nieuwe ontdekkingen, het volgt elkaar razend snel op. Als ik het als moeder al niet eens bij kan houden kan ik me voorstellen dat dat als opa en oma helemaal lastig is. Of wat als je zelf nog geen kids hebt maar een cadeau zoekt voor een neefje of nichtje!

Om je leven iets makkelijker te maken heb ik altijd een speelgoed top 10 online staan. Maar ben je naar iets speciaals aan het zoeken dan heb ik hier ook wat kleine top 5 items staan, onderverdeeld per leeftijd of speeldgoed

Top 5 peuter speelgoed

Top 5 houten speelgoed

Top 5 buiten speelgoed

Ik hoop dat je aan de hand van deze lijstjes weer een beetje bij bent wat er op dit moment populair speelgoed is. Heb jij zelf nog aanvullingen die hier niet bijstaan? Laat het me vooral weten dan vul ik de lijstjes aan!

Write A Comment