... Speelgoed voor in de auto, wat mag er niet missen? - Beste Speelgoed

Dit jaar gingen we voor het eerst op vakantie met de auto, naar zuid Spanje! Ja ik hoor je al denken… In een spontane bui (en na het zien van de kosten van de vliegtickets) hadden we dit besloten. De opmerkingen waren niet lichtzinnig. Iedereen waarschuwde ons en vond het bijzonder dat we dit deden met 3 kinderen. Wij waren optimistisch en dachten: “Ach vroeger deden onze ouders dit ook met ons en toen was er niet eens airco”

De vakantie naderde en ik werd toch een beetje zenuwachtig.. Wat gingen ze al die tijd doen? Ik besloot wat dingen speelgoed voor in de auto te kopen en te regelen. En ik zal je vertellen: De kinderen deden het fantastisch. Niet gezeurd. Niks! Ze ondergingen het en accepteerde het. Eerlijk gezegd had ik er soms nog meer last van dan de kinderen soms… Maar wat had ik dan mee voor entertainment?

Beeldschermen zoals wij ze hier in huis noemen. Ik besloot even de regels te laten vieren en besloot dat beeldschermen onbeperkt mochten tijdens de autorit. Met een iPad van thuis en een geleende ging ik aan de slag. Leuke spelletjes er op gezet en films gedownload van Netflix. De tablet van de kleinste stond vol met Peppa Pig filmpjes (die ze na de vakantie kon opdreunen…) en de jongens deelde een tablet met wat series en films er op.  Omdat ik geen zin had om 20 uur peppa op de achtergrond te horen besloot ik voor iedereen koptelefoons te kopen met leuke kleurtjes! De beste centen die ik ooit hebt besteed! Wat waren ze blij en elke keer moesten die dingen op, en zelfs nu worden ze nog vaak gebruikt.

Wat werd er naast de tablet nog meer onmisbaar in de auto?

De nintendo DS

Nintendo DS

 

De jongens hadden er alle twee één mee en als ze de tablet toch even zat waren dan konden ze zich weer heerlijk vermaken met de DS. Ook fijn voor op de vakantielocatie als je even wat tijd voor jezelf wilt 😉

 

 

 

Tekenbord

Viltstiften in de auto vonden wij niet zo’n strak plan dus wij kochten deze voor de jongste. Zo kon ze naar hartenloos tekenen zonder van de auto een kunstwerk te maken. En ook al zullen de jongens het niet toegeven maar ook zij hebben hier toch stiekem mee gespeeld. “Al deden ze dit natuurlijk alleen maar voor hun zus”….

 

Reisspelletjes

speelgoed voor in de auto

 

Traditionele spelletjes in reisformaat, superleuk speelgoed voor in de auto! En hier kun ze zelf vanaf de voorbank ook nog eens aan meedoen als je wilt!

 

 

 

Ik zou volgend jaar zo weer met de auto op vakantie gaan, zelfs als dit naar zuid Spanje is! Zolang je leuk speelgoed voor in de auto bij je hebt en je overgeeft aan de rit kan het hartstikke leuk zijn! Nog meer tips? Geef ze aan me door dan vul ik het lijstje aan!

Write A Comment