... Sinterklaas speelgoed cadeaus! Wat gaat het dit jaar worden?

Sinterklaas speelgoed cadeaus. De feestdagen staan al bijna weer voor de deur. Gezelligheid, korte donkere dagen, chocolademelk en natuurlijk cadeautjes! Ik weet niet hoe het bij jou thuis zit maar hier beginnen de kinderen vanaf begin november al onrustig te worden wetende dat Sinterklaas of de Kerstman Nederland weer op de planning hebben staan. En dat betekent natuurlijk ook dat ik al langzaam begin met mijn inkopen voor Sinterklaas en Kerst. Het klinkt misschien gek maar meestal begin ik hier al mee in september. Ja echt waar… Allereerst om de stress te voorkomen van de laatste dag snel naar de winkels te moeten. En dat dan in die drukte, nee dankjewel! En ten tweede voor kostenspreiding. Elke maand een beetje uitgeven is toch beter dan in december ineens naar een lege bankrekening te staren. En hoe eerder je begint hoe beter de deals vaak zijn!

Sinterklaas snoepgoed

Schoencadeautjes Sinterklaas speelgoed

Persoonlijk houd ik schooncadeautjes altijd wat kleiner. Ik vind dat ze al zo gruwelijk verwend worden in die decembermaand (en dan zijn er ook nog eens 2 jarig in januari….) dat de schoen bij mij gevuld wordt met een chocolademuntje of wat pepernoten en dan om de paar dagen een klein cadeautje. Hiervoor geef ik dan zelf niet zoveel uit. Meestal begin ik al een maand vantevoren en zodra ik een zeeman, action of  HEMA  zie dan loop ik snel binnen om al wat kleine dingen te scoren.  Ook een goeie is als je er helemaal vroeg bij bent is om op ALiExpress rond te struinen. Sowieso vind ik dit een geweldige website (niet alleen voor de kinderen…) maar alles is ook nog eens 3x zo goedkoop als in Nederland. Alleen kan de levertijd wel oplopen tot 8 weken en soms nog langer, dus houd hier rekening mee.

Of het nu online of in de winkels shoppen is, mijn uiteindelijke score bestaat vaak uit de volgende items:

  • Voor beide: Knutselspulletjes – potloden, stickers, stempels
  • Leuk voor de jongens: Een kleine autootje, kaartjes van pokemon, fortnite of voetbal
  • Voor mijn dochter: Kraaltjes, een armbandje, klei
  • Als het even lukt ga ik voor iets nuttigs zoals dit nep geld, kost bijna niks (grappig voor nepgeld..) en kan mijn zoontje meteen een beetje wegwijs maken in hoe het nu werkt met centjes

Met een beetje puzzelen en op tijd beginnen kun je in de aanloop naar Sinterklaasavond prima onder de €10,- euro blijven. De rest van de maand is tenslotte al duur genoeg.

Sinterklaas speelgoed cadeautjes

Wij zijn dus met 3 kids thuis en waar de oudste niet meer zo hard geloofd in Sinterklaas zit de middelste er volop in en zal de jongste het dit jaar ook bewust mee gaan maken. Maar dat betekent natuurlijk wel voor iedereen cadeaus. Vooraf bedenk ik hoeveel cadeaus ik koop voor iedereen, uiteraard voor iedereen evenveel want dat is het eerste waarnaar gekeken wordt zodra alles is uitgepakt. “Heb ik wel net zo veel als mijn broer of zus?” Omdat de kinderen al weken lopen te stuiteren hebben ze natuurlijk ook al 6 verlanglijstjes gemaakt. Makkelijk want dat maakt mijn keuze makkelijker. Meestal kies ik voor 1 groter cadeau wat ze graag willen hebben en dan weer meerdere kleine cadeaus maar wat ik er altijd bij doe is een spelletjes

Gezelschapsspellen Sinterklaasavond

Voor iedereen doe ik er een (gezelschaps)spelletje in want dat vinden ze gelukkig leuk en zo kunnen ze allemaal hun eigen spelletje op hun leeftijd afgesteld kiezen wanneer we spelletjesavond hebben. Daarbij proberen we de cadeaus niet al te laat uit te pakken zodat ze er ook nog even mee kunnen spelen voordat ze naar bed moeten. En de spelletjes worden dan altijd meteen op tafel getoverd. Vorig jaar kocht ik deze spellen voor de kids

Voor de jongste van toen 2 jaar

Voor de middelste van toen bijna 6 jaar

Voor de oudste van toen bijna 11 jaar

Zeker die krokodil was een groot succes en die wordt nog regelmatig onder mijn neus geduwd. En ook de kleinste vind die heel leuk al durft ze zelf niet meer mee te doen als er al meer dan 3 tandjes zijn ingedrukt… Het leukste blijft als de krokodil zijn bek dichtklapt bij mama. Ben ik mooi klaar mee…

Ben je op zoek naar meer inspiratie? Kijk dan ook bij de top 10 beste speelgoed van dit moment!

Write A Comment