... Houten winkeltje speelgoed - De leukste items voor een toffe shop

Je hebt speelgoed dat 20 jaar geleden leuk was dat nu nog steeds is. Een goed voorbeeld is winkeltje speelgoed. Wat is er leuker dan je eigen winkel te hebben. Het is een bepaalde magie dat je als kind een volwassen iets kan doen denk ik. Want tegen de tijd dat je echt in een winkel kan staan is de magie er toch wel een beetje af denk ik 🙂

Maar des te meer een reden om er als kind volop van te genieten. Mijn zoon heeft pas een grote kartonnen doos omgebouwd tot winkel. De speelgoed dieren kamen om de hoek kijken en voor ik het wist had ik een heuse dierenwinkel in mijn huis staan. Dit werd erg serieus aangepakt en de winkel ging ’s ochtends direct open en na schooltijd weer.

winkeltje speelgoed kassa

Ik zag meteen mijn kans schoon en probeerde mijn zoon dingen uit te leggen over marketing, assortimentsverbreding, vraag en aanbod en je prijsstelling. Dit was mijn marketing achtergrond die met me aan de haal ging en nadat ik voornamelijk vreemde blikken van mijn zoon kreeg besloot ik dat dit nog wat te enthousiast was. Maar een goede manier om meteen een beetje met geld om te leren gaan leek wel te werken. Echte centjes werden uit de kast gehaald en we gingen ‘echt’ betalen voor de dieren. Leuker, en fijner voor je portemonnee, en onmisbaar winkeltje speelgoed is speelgoedgeld! En die centjes horen natuurlijk in een kassa!

houten winkeltje speelgoed

Houten winkeltje

Heb je geen grote dozen in huis? Of is je winkel inmiddels zo rendabel dat je kan uitbreiden dan kun je natuurlijk een nieuw houten winkeltje kopen. Er zijn veel leuke houten winkeltje te koop. Deze vond ik zelf erg leuk. Het is een winkeltje/ marktkraam, met genoeg plek om je spullen kwijt te kunnen en tasjes om alles in mee te geven.

 

houten winkeltje speelgoed winkeltje speelgoed

Zijn dieren niet je ding en wil je gewoon lekker ‘groente en fruit’ verkopen dan kun je dit natuurlijk ook kopen. Deze set geeft je een goede basis om jouw eigen marktkraam in te richten! Kratjes gevuld met groente, vis, fruit en brood. Allemaal hout dus ook nog eens duurzaam!

 

En die spulletjes moet je natuurlijk ook wel kunnen vervoeren in de winkel. En waarmee kun je dat beter doen dan met je eigen winkelwagentje of mandje!

De lijst voor winkeltje speelgoed kan ik nog veel verder uitbreiden want er zijn zoveel leuke dingen te koop. Laat je creativiteit op de vrije loop en shop er lekker op los!

Write A Comment