... Goedkoop kinderspeelgoed! Waar vind je dit nog en hoe kun je besparen?

Goedkoop speelgoed, wie is er geen fan van? Ik vind echt wel dat speelgoed van kwaliteit moet zijn maar als ik er op kan besparen dan zal ik dit zeker niet nalaten! Maar hoe kom je aan goedkoop kinderspeelgoed? Ik heb mijn tips hieronder op een rij gezet!

Shop goedkoop kinderspeelgoed na de feestdagen of in de zomer

Deze tip vergt een beetje planning. Na de kerst komt een heleboel speelgoed in de aanbieding! Logisch als je erover nadenkt want wie koopt er na de feestdagen nog speelgoed? Nou ik bijvoorbeeld aangezien mijn zoon op 5 januari jarig is. Zo kwam ik hier ook achter. Maar als jouw zoon of dochter in februari jarig is kun je natuurlijk ook alvast wat inslaan zo vlak na de feestdagen. Wat ook goedkoop is is het buitenspeelgoed in winter. Altijd al dat speelhuisje willen hebben? Of misschien een nieuwe zandbak of nieuw zwembad in de tuin? Koop deze als het nog lekker koud is buiten en sla hem op in je tuinhuis totdat de zonnestralen doorbreken. Hiermee kan je zo tot 30% besparen dan als je dit koopt als het al volop warm is buiten!

Heb je tijd? Shop dan bij Ali!

Ben je nog geen AliExpress shopper dan moet je hier zeker verandering in brengen. (En is het niet om goedkoop speelgoed te scoren dan wel voor jezelf ;-))  Op Ali vind je speelgoed vaak tot wel 50% goedkoper dan in de Nederlandse speelgoedwinkels. Waarom? Allereerst komt het voornamelijk uit China, het land waar eigenlijk alles vandaan komt maar nu slaat het een paar lagen in de keten over waardoor het meteen goedkoper is. Veel dingen zijn imitatie zoals bijvoorbeeld Lego of Duplo maar er staat wel bij vermeld dat dit past op de echte variant. Het enige nadeel? Veel spullen gaan per boot naar Nederland waardoor het soms wel tot 8 weken kan duren voordat je het in huis hebt. Bestel dus tijdig! Geen tijd om te wachten? Dan zou ik direct naar de Action lopen voor wat leuks!

Rommelmarkten en ruilen

Ik weet niet hoe het bij jou zit maar wij hebben vaak speelgoed wat bijna onaangeraakt is.  Voor je het weet groeien ze er uit en kun je er niks meer mee. Zonde! Dus wat dan? Ik zou zeggen, maak andere kindjes en ouders blij en ruil! Ga eens na bij moeders en vaders die je kent wat zij nog hebben liggen en wat je kan ruilen of voor een klein bedrag kan overnemen. Hetzelfde geldt voor rommelmarkten. De tijd dat hier afgeleefd speelgoed lag is echt wel voorbij. Als je goed gaat kijken kun je echt mooie aanbiedingen tegenkomen!

Heb jij nog tips om aan goedkoop speelgoed te komen? Dan hoor ik ze uiteraard graag van je zodat ik dit bericht kan aanvullen. Hoe meer tips, hoe meer geld we overhouden voor nog meer leuk speelgoed 🙂

 

 

Write A Comment